Kabelstige montert på innkapslet magnet

Mangler du festepunkter om bord?

Våre kraftige festemagneter kan brukes som permanent eller midlertidig festepunkt for opphengssystemer på alle typer fartøy.

Support magnetene egner seg godt for områder der det er vanskelig å komme til for å montere festepunkter, eller for ettermontering på malte overflater. 

Det er mulig å bruke en magnet som et supplerende festepunkt, eller så kan flere magneter brukes for å lage festepunkter for hele opphengssystemet til kabler og rør. Sammenlignet med et sveiset feste så er magneter et mer kostnadseffektivt valg som er både raskt og enkelt å installere, uten særlig forarbeid. 

Festemagnetene passer spesielt godt på lydisolerende vegger, siden disse bare har et tynt stållag som gjør det vanskelig å bore, sveise og feste i.

Forskjellige magnettyper for ulike festebehov

Innkapslet neodym-magnet: Denne magnettypen svekkes ikke over tid. Den har et gummibelegg for å beskytte malte overflater, og det forhindrer også korrosjon på magneten. I tillegg kan den også være vibrasjonsdempende. Festepunktene er av rustfritt material. 

 

 

Magnet med snelle: For midlertidig oppheng av kabler på skott har vi en snelle med påmontert magnet. Den runde utformingen gjør at kablene kan føres i flere retninger. Det er boret hull i snellen slik at man kan bruke strips for å sikre kabelen til snellen.   

 

 

Ferrit-magnet uten innkapsling: Denne magneten er beregnet for å bli limt fast til strukturen, og kan brukes på både malte og ikke-malte overflater. For å unngå korrosjon så males magneten sammen med strukturen. 

 
 
 
 
 

VIKTIG INFORMASJON

Les vår helse og sikkerhetsinformasjon vedrørende håndtering av festemagneter før bruk.

 

Les mer om festemagnetene her