Lærling

Vil du ha en spennende arbeidshverdag? Bli lærling hos oss!

En læreplass hos oss byr på god opplæring i et kjekt og sosialt arbeidsmiljø. Målet vårt er at lærlinger skal kunne få videre ansettelse i bedriften når læretiden er fullført og fagbrevet er bestått.

Vi samarbeider med Opplæringskontoret i Rogaland for å gi deg en strukturert opplæring der vi satser på faglig utvikling. 

Vi har to ledige læreplasser innen Produksjonsteknikkfaget.

Hvem er vi, og hva gjør vi?

Øglænd System AS er en produksjonsbedrift som ligger midt i hjertet av industrien på Jæren, nemlig på Øksnevad. Her jobber 165 ansatte fordelt på forskjellige arbeidsområder som: produksjon, lager, ekspedisjon, konsernstyre, salg, administrasjon, produktutvikling og marked.

I over 40 år har vi produsert opphengssystemer, kabelbaner og kabelstiger til en rekke industrier som olje & gass, infrastruktur, skip, vindkraft og havbruk.   

I fabrikken vår har vi en høyteknologisk maskinpark: sveiserobot, knekkelinje, knekkerobot, stansemaskiner med nighttrain og valseverk for kabelbaner og trekantskinner. Vi jobber hele tiden med å forbedre produksjonsprosessene våre, og derfor gjør vi investeringer i maskiner vi ser at det er behov for. 

Hvis du er engasjert, lærevillig og nysgjerrig på faget ditt, så er du kanskje akkurat den vi er på jakt etter!

Søknadsfrist: 18.02.2021

Arbeidssted: Øglænd System, Engelsvollvegen 264, Klepp Stasjon

For mer informasjon, ta kontakt med HR-sjef Merethe Moen på tlf. +47 47 68 63 13.

Er du nysgjerrig på hva våre lærlinger sier om å jobbe hos oss? Les mer her