Sommerjobb

Er du på jakt etter sommerjobb?

Vi leter stadig etter dyktige ingeniører som ønsker å bruke sommeren på å jobbe innen sitt fagfelt. Du kan sende oss en søknad om sommerjobb når som helst i løpet av året! Hos oss vil du få verdifull arbeidserfaring, og mulighet til å jobbe med spennende og varierte oppgaver.

Går du på maskin- eller strukturingeniørstudiet? Og har du erfaring med Inventor? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Send oss en kortfattet søknad der du skriver om hva som motiverer deg til en sommerjobb hos Øglænd System. Legg også med CV, og gjerne karakterutskrifter fra studier.

Send til career@oglaend-system.com, og husk å merke med "sommerjobb design" i emnefeltet.

Vanligvis varer en sommerjobb i 2 måneder, men dette avtales etter individuelle behov.

Du kommer til å jobbe på hovedkvarteret vårt som ligger på Klepp. Det er enkelt å komme seg hit via offentlig transport, siden Øksnevadporten togstasjon er rett ved siden av vårt kontor. 

Hvem er vi, og hva gjør vi?

Øglænd System AS er en produksjonsbedrift som ligger midt i hjertet av industrien på Jæren, nemlig på Øksnevad. Her jobber 170 ansatte fordelt på forskjellige arbeidsområder som: produksjon, lager, ekspedisjon, konsernstyre, salg, administrasjon, produktutvikling og marked. Øglænd System er en del av Øglænd Industrier, og vi har datterselskap i 14 land. Virksomheten eies fullt og helt av Hilti Group, som har 29.000 ansatte globalt med filialer i over 120 land.