Kabelbanesystemer

Øglænd System tilbyr ett bredt spekter av kabelbane-systemer som føringsvei for tubing, rør, elektro og instrumenteringsinstallasjoner. Kabelbanene produseres i egnede materialer som rustfritt stål, galvanisert, aluminium og glassfiber (FRP) resiner tilpasset både offshore og landbaserte installasjoner. Vi tilbyr også en rekke kabelstige-systemer for tyngre laster.

Føringsveiene produseres i ulike standard høyder og bredder for å oppnå best mulig plassutnyttelse og lastekapasitet. Kabelbanene har forskjellig hullmønstre som gir optimal og effektiv posisjonering av utstyr. Hullmønsteret gjør det enkelt å feste ledninger med kabelstrips. Ett bredt utvalg av braketter og annet tilleggsutstyr som våre rørklammer gjør det enkelt å ferdigstille enhver installasjon.

SPBE kabelbanesystem

SPBE kabelbanesystem er vår standardserie for lettere installasjoner offshore som egner seg godt for tubing og enkle elektriske installasjoner. Kabelbanene leveres i høydene 20 mm og 40 mm. Vi har et stort sortiment av tilleggsutstyr for ulike installasjoner, se spesielt våre ETIN™ and INKO® tubingklammer.

SPB-RF kabelbanesystem

SPB-RF kabelbane egner seg best for elektro- og instrumenteringsinstallasjoner offshore. Kanten på kabelbanen er bøyd innover, for å unngå skarpe kanter. Med et fleksibelt hullmønster så gir det optimal og effektiv posisjonering av utstyr. Hullene kan også brukes til å feste kabler med strips. Kabelbanene er tilgjengelige i 40 mm og 60 mm høyde. Andre høyder kan også leveres på forespørsel.

SPB-LB kabelbanesystem

SPB-LB kabelbane er egnet for elektriske kabler og lysoppheng til landbaserte installasjoner. Kanten på banen er bøyd innover, for å unngå skarpe kanter. Det fleksible hullmønsteret gir optimal og effektiv posisjonering av utstyr. Hullene kan også brukes til å feste kabler med kabelstrips. Leveres også uten hullmønster for en penere finish eller hvis man ikke ønsker innsyn pga. sikkerhetshensyn. Tilgjengelig i 40 mm høyde (bredder fra 500 til 600 mm leveres i 55 mm høyde).

FTE kabelbanesystem

FTE kabelbanene består av korrosjonsbestandig fiberforsterket plast (Glassfiber/FRP) som leveres i flere forskjellige resiner. Systemene er designet for å være lette i vekt, men likevel kunne gi optimal styrke og belastningskapasitet. FRP egner seg spesielt godt i korrosive miljøer der rust er en utfordring. FRP er ett selvslukkende og halogenfritt material. Kabelbanene er UV-beskyttet og tåler også svært lave temperaturer. Et vektbesparende banesystem som samtidig gir maksimal lastekapasitet. Det er også mulig å få tilbehør i FRP material, slik at man får en helt metallfri installasjon.