Tilleggsutstyr

Festemateriell

Vi tilbyr et bredt spekter av muttere, bolter og festemateriell. Våre unike anti-vibrasjonsmuttere forhindrer selv-løsning og sikrer en rask og trygg montering. Utformingen av anti-vibrasjonsmutterene gjør at spenningene fordeles jevnt utover alle gjengene. Alle våre metallmuttere og skruer har blitt utsatt for noen av de mest krevende miljøene både på land og offshore. De er laget av rustfritt stål i A4-kvalitet som sørger for at de er svært korrosjonsbestandige og fungerer ved temperaturer helt ned til -60°C. Derfor er de inkludert som standard for de fleste av våre produkter.

Rack, instrumentstand og utstyrsplater

Vi fører et bredt utvalg av allsidige racks, instrumentstativ og utstyrsplater tilpasset en rekke utstyr fra ulike leverandører. Produktene er utformet slik at de skal være raske og enkle å installere, og samtidig gir optimal plassutnyttelse. Rack leveres flatpakket eller ferdig sammensatt. I tillegg kan vi også levere skreddersydde løsninger.

Kabelklammer og kabelholdere

SmartCleat® kabelklammer monteres på høyspentkabler for å redusere risikoene knyttet til kortslutning. Klammerne kommer i forskjellige varianter som kan holde enten en eller tre kabler. Designet er ekstremt kompakt og uten skarpe kanter. SmartCleat installered enkelt på våre kabelstiger som har trinn med hullmønster. Dette er et patentert produkt, som er grundig testet og godkjent av tredjepartsbyråer. SmartCleat® kabelklammer og kabelstrips leveres i rustfritt stål. Se vår kalkulator for å beregne nødvendig antall og installasjonsavstand.

Rørklammer

Med ETIN™- og INKO®klammer går installasjon av tubing raskt. Klammerne kan stables i høyden og forskyves sidelengs for maksimal plassutnyttelse. Begge serier er designet for å passe på våre kabelbaner og kabelstiger (se detaljert informasjon om hver enkelt klammers kompabilitet). Klammerne er patenterte, vibrasjonstestet og godkjent av DNV.

Oppheng for lysarmatur

Komplett utvalg av robuste og kostnadseffektive oppheng for lysarmatur. Oppheng til flomlys, lysarmatur på rekkverk, kabelstiger og kabelbaner. Lysarmatur produktene er enkle å installere og laget for å tåle tøffe miljøer.

Oppheng for ventilasjon

Komplett utvalg av bøyler og braketter for ventilasjonskanaler. Tilpasset spirokanaler og rektangulære ventilasjonskanaler. Brakettene er designet for å ta minst mulig plass og monteres enkelt på Mekano®-skinner. Passer også til UNO opphengssystem.

Rørsupport

Alle rørklammer og rørsko i vårt produktsortiment passer sammen med vårt Mekano® opphengssystem, enten festes de direkte i skinnens perforeringer, eller med bruk av en adapter. Som standard tilbyr vi rørklammer i størrelser fra ½" til 8" og disse passer til de fleste behov. Designet på delene gir enkel og sikker installasjon uten sveising, slik at rørinstallasjonen har høy fleksibilitet ved montasje og eventuelle endringer.

Diverse tilbehør

Vinkelbraketter, tagplater, jordingsdeler og galvanisk isolasjon.

Gitterfestesystem

Svært hurtig, sikker og enkel sveisefri festemetodikk for grating. Effektiviserer installasjon av grating for nybygg, ved modifikasjoner offshore, samt for skip.

Branstopp for kabel-gjennomføringer

Hilti Cable Transit System for branntetning av kabel-gjennomføringer, som må være vann- og luftbestandige.