Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste
Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste
ØS Lamiflex, trinnlydsdempendevarmegulv

Virksomhetsoverdragelse av varmekabelsegmentet

Er du på jakt etter varmekabler? Fra og med 1. oktober 2018 er det selskapet ØS Varme AS du skal kontakte.

«Øglænd System AS sin strategi vil i fremtiden være fokusert rundt salg og utvikling av egenproduserte varer. Selskapet har i den sammenheng besluttet å avhende sin varmekabelvirksomhet», forklarer Geir Austigard, konsernsjef i Øglænd Industrier.

Som en del av en rendyrket forretningsmodell skal Øglænd System satse videre på egenproduserte varer innen multidisipline opphengssystemer og Hilti-produkter. Derfor har det vært viktig å finne gode aktører som kunne overta Øglænd Systems virksomheter innen handelsvarer.

ØS Varme AS er et selvstendig selskap bestående av en gruppe ansatte med lang erfaring fra Øglænd System. Selskapet vil bli ledet av Øglænd Systems tidligere salgsdirektør Jone Kristensen.

«Øglænd System har levert varmekabler av den høyeste kvalitet til det norske markedet siden 1980-årene og har opparbeidet seg en meget god markedsposisjon. Vi er veldig stolte av at ØS Varme og de ansatte har fått denne unike muligheten til å bygge videre på det gode arbeidet som Øglænd System har lagt ned de siste fire tiårene,» sier Jone Kristensen, administrerende direktør i ØS Varme AS.

 

Kontakt ØS Varme

ØS Varme AS
Welhavens vei 9
4319 Sandnes
Telefon 22 64 80 00
Org.nr. 921 207 417 MVA
ordre@osvarme.no
øsvarme.no

 


Jone Kristensen fra ØS Varme AS overtar varmekabelvirksomheten fra Øglænd System ved Geir Austigard.