Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste
Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste
Fabrikken på Klepp

Velkommen til Øglænd System

Øglænd System ble etablert i Sandnes i 1977, og var en del av den lokale hjørnesteinsbedriften Jonas Øglænd. Helt fra dag en har det vært vårt mål å bli den markedsledende leverandøren av tverrfaglige opphengssystemer, kabelstiger og kabelbaner. Våre systemer skal favne alle fag i ett og samme system!

Nå er Øglænd System-gruppen et internasjonalt konsern med flere datterselskaper og agenter spredt verden over. Hele konsernet eies av det multinasjonale selskapet, Hilti Group, som er kjent for kvalitetsverktøy og -festemidler innen bygg-, energi- og industrisegmentene.   

Øglænd System har fabrikker lokalisert i Norge, Malaysia og Kina. Alle våre globale salgsselskaper lagerfører varer lokalt, som gir markedets beste distribusjonsnettverk. Våre opphengsløsninger for kabler og rør benyttes i en rekke industrier som olje & gass, vindkraft, skipsbygging, infrastruktur og havbruk.

Bli mer konkurransedyktig!

Et av våre sterkeste argumenter er at vi gjør våre kunder mer konkurransedyktige. Vårt unike MultiGrid® installasjonskonsept kan redusere den totale systemkostnaden til et EPC-prosjekt med opptil 30 prosent. Gridkonseptet gjør det mulig å bruke samme opphengssystem mellom flere fagdisipliner, noe som sørger for god plassutnyttelse, mindre material, og redusert vekt og rask installasjon. Sist men ikke minst, forbedrer det sikkerheten og man sparer kostnad i en tidlig fase av prosjektet. Alle disse besparelsene vil til sammen sørge for at den totale systemkostnaden blir atskillig lavere!

We are looking forward to doing business with you and making you more competitive.