skipsbygging

Beste Praksis Manual for Skipsbygging

Nå lanserer vi manualen «Best Practice Shipbuilding». Manualen er et 100-siders dokument som inneholder smartere installasjonsmåter som sikrer fleksibilitet gjennom hele levetiden til skipet.

Over en lengre periode har vi sett en økende aktivitet i skipsindustrien. Dette har ført til økt press på verftene i forhold til kostnad og leveringstid. Prosjektene er ofte krevende med avanserte konstruksjoner og tidskrevende installasjon. Opphengs-systemer for EI&T, ventilasjon og rør er blant de største tidstyvene i prosjekter.

Dagens installasjonsmetoder består ofte av endringer sent i prosjektfasen, endeløs sveising, touch-up av maling og separat oppheng av hvert teknisk fag. Denne arbeidsmetoden har vært så å si uendret de siste 40 årene.

 

Tett samarbeid med skipsverft

Som partner ønsker vi alltid å forbedre våre systemløsninger, slik at vi kan gjøre kundene våre mer konkurransedyktige. Tett samarbeid med skipsverftene og våre ingeniører har vært avgjørende for å forstå utfordringene våre kunder står ovenfor. I tett samarbeid med skipsnæringen har vi kontinuerlig utviklet smartere løsninger og kommet opp med enklere installasjonsmetoder. Resultatet av dette arbeidet er presentert i den nye skipsmanualen, Best Practice Shipbuilding.

 

Smartere installasjonsmåter

Manualen er et 100-siders dokument som inneholder smartere installasjonsmåter som sikrer fleksibilitet gjennom hele levetiden til skipet. Vedlagt i denne artikkelen finner du en teaser av dette dokumentet, som gir en oversikt av innholdet.

Klikk her for å laste ned teaser versjon av manualen.

 

Fast Track Shipbuilding

Konseptet Fast Track Shipbuilding er blant annet dekket i manualen. Se videoen under for å lære mer.


Ønsker du tilgang til manualen?

For å få tilgang til originaldokumentet, vennligst kontakt salgsavdelingen i Norge.