Bidrar til å senke LCOE i vindkraftindustrien

De siste fem årene har vi utviklet et stort antall produkter rettet spesielt mot TPer, substations, eksterne plattformer, tårn og fundamenter. Vi drar nytte av våre erfaringer fra olje- og gassindustrien for å kunne tilby løsninger som senker Levelized Cost of Energy (LCOE) i vindkraftindustrien.

Ingen vedlikeholdskostnader

I vindkraftindustrien har det vært store utfordringer med korrosjon, og substations har vært spesielt utsatte. Ofte kan disse plattformene være helt røde av rust og korrosjon allerede når de forlater verftet.

Øglænd System kan tilby et komplett opphengssystem i glassfibermateriale (FRP). Velger man dette systemet så behøves ingen korrosjonsrelatert vedlikehold av kabelføringsveier eller jordingsforbindelser. Dermed er FRP-systemet godt egnet for substations hvor det er ønskelig å unngå dyre vedlikeholdsoppdrag.

Mindre ombyggingsarbeid med «byggesett»

Våre selskaper i Danmark og Nederland leverer ferdige kuttede produkter i byggesett til transistion pieces (TP). Byggesettene kan installeres rett ut av boksen, som reduserer dyrt og tidkrevende arbeid på stedet, samtidig som det blir lettere å unngå ombygging. 

Produktene blir kuttet til ønsket lengde og da slipper kunder å håndtere overskudd og materialavfall. I tillegg så er det tryggere for kunden at minimalt med kutting og sliping foregår på arbeidsplassen.

Leveransene kan leveres akkurat i tide til installasjonen av føringsveier skal påbegynnes, slik at produktene ikke tar opp verdifull lagringsplass over lengre tid.

Alle leveranser er pakket og merket med kundespesifikke artikkelnummer og inkluderer alt av tilbehør som skurer og muttere. Plukking og pakking er gjort på forhånd, så det er ikke nødvendig å organisere delene på arbeidsplassen, i stedet så kan produktene og systemene installeres rett ut av boksen.

Vi har levert TP byggesett til flere prosjekter som: Galloper, Beatrice, Rentel, Abeerdeen Bay, Hohe See, Horns Rev 03, Horn Sea 01 og Deutsche Bucht.