Oppheng for brannvannrør

Oppheng for brannvannrør

Øglænd System har samarbeidet med Blaze Manufacturing for å optimalisere røropphengsløsninger for brannvann. Gjennom bruk av våre Mekano® skinner, fleksible bjelkeklemmer og kabelstiger har vi gått fra et sveist tungvekstsystem til et justerbart lettvekstsystem.

Blaze Manufacturing

Blaze Manufacturing er en ledende leverandør av brannsikkerhetsutstyr, branndeteksjon og skadeforebyggende løsninger for tøffe og utfordrende miljøer, inkludert produksjonsplattformer, borerigger, flytende produksjonsenheter, onshore oljefelt, terminaler, raffinerier og petrokjemiske anlegg.


Røropphengsløsninger for brannvann

Øglænd System UK har samarbeidet med Blaze Manufacturing i mange år, men i 2016 startet arbeidet med å optimalisere opphengsløsninger til Blaze sine brannvannrør; FLEX-FLO™. 
Etter et besøk hos Øglænd Systems hovedkvarter på Klepp, ble vi invitert til å utforske og prøve ut nye metoder for å utvide produktutvalg og forlenge supportavstand for å effektivisere i forhold til dagens standard. Vårt testsenter tok utfordringen, og etter en intensiv periode med testing av ulike løsninger, var vi i stand til å levere en matrise av av løsninger for å passe ulike kriterier. Læsningen er basert på bruk av våre bruk av våre Mekano® opphengsskinner sammen med bjelkeklemmer og kabelstiger.

Dette er et godt eksempel hva vår Technology & Marketingavdeling kan tilby av applikasjonsstøtte til våre kunder.

Vi takker Blaze Manufacturing for en interessant utfordring og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet.

Support for fire water piping

 

www.blazeman.co.uk