Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste
Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste
Demobilen på besøk hos kunde.
Demobilen er klar for høstturné og ruller gjerne innom din arbeidsplass!

Vil dere ha besøk av demobilen?

Opphengssystemer fra Øglænd System har fått hjul, og ruller nå til din arbeidsplass. Demobilen er nylig oppgradert med nye kostnadsbesparende løsninger innen tverrfaglig opphengsløsninger for EI&T, piping, modifikasjonsarbeid og brannstopp for kabelgjennomføring.

Fagdag for deg og dine kollegaer

Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle å oppdatere seg faglig. Derfor parkerer vi bilen ved dørstokken til din bedrift, arrangerer diskusjoner om teknikk og praktiske demonstrasjoner. Hittil i 2019 har over 2000 ansatte hos våre kunder besøkt demobilen.

Her kan du blant annet se hvordan bruk av Hilti sin metodikk for innfesting i stål reduserer installasjonstid fra timer til minutter.
 

Prøv våre løsninger i praksis

Ingeniører fra elektro, instrument, piping, struktur og mekanikk, installatører, prosjektledere og innkjøpere er et vanlig syn rundt bilen. Noen kommer for å selv prøve våre løsninger, andre ønsker å diskutere en utfordring, eller kommer med tilbakemeldinger.

Velkommen inn!

Driver du innen offshore eller skipsbygging og ønsker besøk? Da hører vi gjerne fra deg! Målet er at flest mulig skal få se hvor enkelt det er å redusere prosjektkostnader.

Ta kontakt med med oss for å avtale besøkstid! 

Kontakt oss her