Direktemontasje på stål

Feste av oppheng, grating og jording på malte ståloverflater.

Se produkter

Hva er "FoS" systemet?

FoS står for «fastening on steel/feste på stål», og dette systemet består av to typer gjengebolter som er spesielt egnet for å feste utstyr sent i et prosjekt eller ved vedlikehold- og modifikasjonsprosjekter. Hilti S-BT gjengebolter skrus med batteridrevet bor direkte på malte ståloverflater. Mens X-BT HL gjengebolter festes med friksjonssveis.

Du kan bruke disse korrosjonsbestandige gjengeboltene til å feste oppheng, grating og jording. Gjengeboltene installeres enkelt med batteridrevne verktøy, og da slipper du sliping, sveising og overmaling.

Hvor får jeg tak i FoS? 
Øglænd System er eid av Hilti-gruppen. Våre kunder i Norge kan bestille disse produktene direkte fra Øglænd System AS. Alle Hilti-produkter på vår hjemmeside er tilgjengelig fra lokale Hilti salgskontorer rundt om i verden.

Flere operatører stiller krav om at installatører i Norge skal være sertifiserte for å kunne installere Hilti-gjengebolter. Dette gjelder for følgende industrier: olje og gass, skipsbygging og offshore vindkraft. Det er meget viktig at boltene brukes til rett formål og monteres korrekt. I kurset vil deltakerne få god innføring i bruk av FOS og beste praksis slik at kvaliteten på installasjonen blir god. 

Vennligst kontakt ditt nærmeste salgskontor for å få mer informasjon om Hilti FoS og kurs.  

Videoer