Multidiscipline Support System

Innovative løsninger

Øglænd System jobber kontinuerlig med å gjøre våre kunder enda mer konkurransedyktige. Vår tilnærming til denne utfordringen er å utvikle innovative opphengsløsninger som sørger for at kundene våre alltid ligger ett skritt foran.

MultiGrid® installasjonskonsept

MultiGrid® er navnet på vårt unike installasjonskonsept, som tilrettelegger for delt oppheng mellom flere fagdisipliner. Systemet er fleksibelt, og muliggjør modifikasjoner både i byggefasen og gjennom hele levetiden til installasjonen. Les mer om hvordan du kan spare kostnad i en tidlig fase av prosjektet, og redusere total systemkostnad.

Mekano® trekantskinne

Mekano® er vårt fremste opphengssystem for alle fagområder, inkludert elektro, instrumentering, telekommunikasjon, VVS og rør. Systemet reduserer installasjonstiden drastisk ettersom ingen eller minimal sveising er nødvendig. Den patenterte Mekano®-skinnen har en spesiell trekantform, som gjør den lettere og samtidig forbedrer vridningsstyrken. Hele Mekano®-systemet skaper verdi for våre kunder i form av redusert materialbehov, lavere vekt, og kortere installasjonstid.

Anti-vibrasjonsmuttere

Våre unike selvlåsende og anti-vibrerende muttere har garanti mot å løsne pga. vibrasjoner. Vi har muttere i varmgalvanisert stål (HDG) eller A4 rustfritt stål som er inkludert som standard med de fleste av våre produkter. Les mer om hvordan anti-vibrasjonsmutterene skaper en tryggere arbeidsplass.