Anti-vibrasjonsmuttere

Øglænd Systems anti-vibrasjonsmuttere forhindrer selvløsning, og sikrer en rask og trygg montering. Når anti-vibrasjonsmutterne er strammet, så forblir de stramme, noe som gjør at systemet trenger minimalt med vedlikehold og ettersyn.

Hvordan fungerer det?

Utformingen av anti-vibrasjonsmutterene gjør at spenningene fordeles jevnt utover alle gjengene. Ved tradisjonell gjengedesign ligger en høy konsentrasjon av spenningene på de første gjengene.

Den største fordelen med anti-vibrasjonsmuttere er at de forhindrer selvløsning, derfor er de optimale for bruk i ethvert industrielt miljø. DROPS (Dropped Object Awareness and Prevention) anbefaler på det sterkeste å bruke Øglænd Systems anti-vibrasjonsmuttere.

Anti vibration fasteners

Passer til selv de mest krevende industriområder

Alle våre metallmuttere og skruer har blitt utsatt for noen av de mest krevende miljøene både på land og offshore. De er laget av rustfritt stål i A4-kvalitet som sørger for at de er svært korrosjonsbestandige, og fungerer ved temperaturer helt ned til -60°C. Derfor er de inkludert som standard med de fleste av våre SS-produkter. Anti-vibrasjonsmutterene er også tilgjengelig med sinkbelegg i utvalgte dimensjoner. Disse kan brukes sammen med produkter som har varmgalvanisert (HDG) og ZM (Sink Magnesium) belegg. 

Vi reduserer tiden du bruker på installasjon

Øglænd Systems anti-vibrasjonsmuttere kutter drastisk ned installasjonstiden, og maksimerer samtidig systemets holdbarhet. Flensmutteren går enkelt inn på bolten uten motstand, og selvlåsingsfunksjonen gjør det mulig å stramme med bare en hånd og ett verktøy. Det kreves færre deler enn ved konvensjonelle installasjoner, som forenkler prosjektlogistikken. 

Anti-vibrasjonsmuttere tilbyr en trygg løsning for ethvert industrielt miljø, og reduserer samtidig installasjonstid og kostnader knyttet til vedlikehold.