Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste

Mekano® trekantskinner

Mekano® er et fleksibelt, vekt- og kostnadsbesparende system for alle disipliner inkludert elektro, instrumentasjon, telekommunikasjon, HVAC og rør.

Den patenterte Mekano®-trekantskinnen er kompakt og stiv, men likevel lettere enn SHS og RHS skinner. I motsetning til et sveist system og UNO-systemet, kan Mekano®-trekantskinner monteres «rygg mot rygg» uten ekstra braketter. Profilene har romslige hull på baksiden som gjør det enkelt å montere bolter. Det er også fullt mulig å føre kabler inni profilene. 

Lettere, tryggere og kostnadseffektivt

Mekano® opphengssystemet skrus sammen på installasjonsstedet ved bruk av våre anti-vibrasjonsmuttere. Men vi kan også levere ferdigmonterte komponenter. Sammenlignet med et sveist system er Mekano®-systemet lettere, raskere å montere, kostnadseffektivt og gir en tryggere konstruksjon.   

Maksimal fleksibilitet

Det er viktig for oss at våre Mekano®-systemer kan tilby full fleksibilitet i alle ledd av et prosjekt, helt fra design til ferdig installasjon. Men også i alt etterfølgende tilpasnings- eller oppgraderingsarbeid. For å oppnå full fleksibilitet anbefaler vi å bruke vårt MultiGrid® installasjonskonsept. 

Mekano®-trekantskinner er tilgjengelige i forskjellige profiler og materialer som er tilpasset spesifikke bruksområder. Alle Mekano®-skinner er pre-engineered og leveres med samme høyteknologiske løsninger. 

Se gjennom våre Mekano® opphengssystemer

 

Mekano Support Channels

Mekano Support Channels