Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste

3D bibliotek

Våre opphengssystemer, kabelstiger, kabelbaner og utstyrskataloger lages og vedlikeholdes av Aveva (E3D/PDMS) og Hexagon (Intergraph Smart 3D). Dette er for å sikre at våre produkter blir produsert i et system som er kompatibelt med våre kunders.

Øglænd Systems engineering-team jobber direkte med kunden for å bistå med modellering av vårt opphengssystem. Katalogene blir kontinerlig oppdatert med nye produkter. Våre opphengssystemer er tilgjengelige både i MDS-format og som strukturelle filer.

For å få tilgang til Øglænd Systems Aveva (E3D/PDMS) og Hexagon (Intergraph Smart 3D) kataloger, vennligst kontakt din lokale representat for Aveva eller Intergraph.

   

 

BIM-filer

Bygningsinformasjonsmodellering (BIM) har revolusjonert måten prosjekter blir designet og styrt på. Ikke bare når det kommer til selve 3D programvaren, men selve samarbeidet blir også enklere ved bruk av BIM. Øglænd Systems BIM-bibliotek er snart være klart for nedlastning. Vennligst ta kontakt med din lokale salgsorganisasjon for mer informasjon.

STEP/CAD-filer

Vi tilbyr et prosjektspesifikt 3D-bibliotek i filtypen STEP (standard for utveksling av produktdata), som er i henhold til utvekslingsformatet til ISO-standarden. Disse filene kan brukes i flere typer CAD-programvare, og er nyttige for applikasjon og detaljdesign. STEP-filene inneholder også det tredimensjonale omrisset av våre produkter. Ta gjerne kontakt med ditt lokale salgskontor for å få mer informasjon.