Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste
Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste
Designer føringsveier for vindkraftinstallasjon.

Engineering Support - Vindkraft

Vi kan tilby engineering support fra FEED-fasen, og videre til detaljert design for offshore og landbaserte vindkraftinstallasjoner.

Ofte starter involveringen vår tidlig i prosjekter, slik at vi kan hjelpe kunder å unngå budsjettoverskridelser av den totale prosjektkostnaden. Våre holdbare produkter og byggesettløsninger bidrar til å senke levelized cost of energy (LCOE).

Detaljert design

Øglænd System har kjernekompetanse når det kommer til design av opphengssystemer til Transition Pieces (TP), fundamenter og substations. Gjennom tett dialog med kunden kommer vi frem til de løsninger som passer prosjektet best. Når det kommer til design av opphengsystemer i TPer har vi oppnådd best resultat ved å utveksle STEP-filer med kundens engineeringavdeling.

Våre tekniske designere kan utplasseres ved deres engineeringavdeling, eller på verftet for å gjøre detaljert design. Sammen med kunden definerer vi designet, og kommer fram til de beste løsningene. Deretter kan BOM-lister eksporteres direkte fra 3D-modellen. Listen inneholder komplett kostnad for prosjektet og alle nødvendige deler – skruer og muttere er også inkludert. På denne måten blir det enklere for kunden å estimere total prosjektkostnad.

Design av TPer, fundamenter og substations

Det er noen spesielle hensyn som må tas når man designer opphengssystemer til fundamenter, TPer og substations. Det er viktig at applikasjoner som: ICCP, sonarutstyr, lysarmaturer, kranpaneler, socketplater, konstruksjonssveiser, hang-offs, fordelingsanlegg og array-kabler blir koordinert sammen med avdelingene for elektro-engineering og struktur-engineering. Dette samarbeidet er nøkkelen til et vellykket prosjekt.

Digitalt verktøy for strukturell analyse

Øglænd Systems nyutviklede program for strukturell analyse, Precision for Decision (P4D), kan produsere detaljerte rapporter av våre Mekano®-systemers kapasitet og toleranser. Det er spesielt nyttig når lastekapasitet for opphengssystemer til array-kabler skal beregnes.

P4D brukes også til å verfisere toleransene til opphengssystemer i forbindelse med seismisk bevegelse, som for eksempel jordskjelv. 

Workshops og opplæring før installasjon

Øglænd System har ofte workshops sammen med kunder og installatører før opphengssystemer skal monteres. Sammen kan vi sørge for at installasjonen skjer så effektivt som mulig.

Når den første leveransen er gjort, vil den bli sjekket av en utvalgt prosjektleder fra Øglænd System. Vi ønsker å forsikre oss om at materialer som blir levert er i henhold til avtale, og at det ikke har oppstått noen skader underveis. Sammenstillinger som kan monteres før installasjon kan også kontrolleres da.

Ta gjerne kontakt med vår koordinator for vindkraftprosjekter for mer informasjon om hvordan vi kan bistå ditt prosjekt.