Rørklammer og rørsko på Mekano®

Beregn presis lastekapasitet for rørsupport

Målet vårt er å unngå overdimensjonering slik at våre kunder kan spare mest mulig i form av vekt og kostnad, og likevel få korrekt supportering av lastene.

For å unngå overdimensjonering har vi et avansert beregningsverktøy, Precision for Decision (P4D®), som er spesielt tilpasset våre Mekano®-skinner. Disse rørsupportene er designet med tanke på at de skal være fleksible, og passe til formålet.  

Vi kan modellere både typiske og skreddersydde support-scenarioer med ubegrensede lastkombinasjoner. Resultatet er en nøyaktig og transparent rapport med lastekapasitet som gir ingeniører muligheten til å dimensjonere supportene etter foreliggende behov.

P4D® er vårt presise svar på kunders spørsmål om mekanisk kapasitet.

 - Sondre Svendsen, Product Manager Piping for Øglænd System. 

Fleksibilitet til ombygging gjennom levetiden

I løpet av prosjektets levetid vil det alltid være behov for endringer, og da kan våre systemer forenkle arbeidet betraktelig. En sveist løsning er tidkrevende å modifisere eller justere, da man må skjære ned opphenget for så å sveise det på plass igjen. Dette er både utfordrende og kostbart å gjøre under drift.

Hvis man bruker vår grid-filosofi sammen med Mekano® opphengssystem trenger man ikke sveise for å bygge om. For å lage ny support er alt man trenger en lengde Mekano® skinne, våre vibrasjonssikre festemidler og verktøy for kaldt arbeid.

Alle rørklammer i vårt produktsortiment passer sammen med vårt Mekano® opphengssystem, enten festes de direkte i skinnens perforeringer, eller med bruk av en adapter. Som standard tilbyr vi rørklammer i størrelser fra ½" til 8", og disse passer til de fleste behov.

I de tilfellene der en standardløsning ikke passer til prosjektet, kan vi bistå med engineering support for å oppfylle spesielle spesifikasjoner og krav. Mekano®-systemet er fleksibelt, og gir rom for mange forskjellige løsninger. Vi kan også designe nye produkter i andre størrelser, eller i et annet material.

Bruk MultiGrid® og spar fra starten av

Vår erfaring tilsier at mange prosjekter krever uforutsette tilpasninger i byggeperioden. Med vårt MultiGrid® installasjonskonsept er det enkelt å modifisere systemet etter som behovene endrer seg, og dette kan gjøres gjennom hele levetiden til installasjonen. Formålet med MultiGrid® er å gi alle disipliner opphengsmuligheter i ett og samme system.

MultiGrid®-konseptet går ut på å installere et rutenett av sveiste starterbraketter i et bestemt mønster over hele utstyrsområdet. På denne måten slipper man å forhåndsbestemme, lokalisere og gi direkte support til hver enkelt komponent. Flere starterbraketter kan selvfølgelig også bli lagt til for å dekke eventuelle belastningskrav, spesielt for rør.