Mine lister
Ingen aktive liste Gå til min liste
Oil & Gas project

Prosjektløsninger og involvering

De mest vellykkede prosjektene skaper positive synergier på tvers av underordnede prosesser. I vår Group Technology & Marketing avdeling har vi sentralisert ekspertise som kan gi veiledning gjennom alle faser av et prosjekt.

Vi har innovatører som designer nye og spesialtilpassede produkter, applikasjonsingeniører som kan hjelpe å designe systemløsninger, og strukturell ekspertise som gir optimal engineeringveiledning.

For å kunne utnytte våre tjenester fullt og helt er det viktig at Øglænd System blir tidlig involvert i prosjektene, men vi er utstyrt til å tilby rask og fokusert hjelp til pågående prosjekter også. 

Prosjekter med tidlig involvering

For å integrere fagområder krever det at mye data blir samlet inn og brukt. 

R&D department

Derfor har vi integrert våre produkter i forskjellige 3D-prosjektmiljøer som tilbyr typiske monteringer, for å gjøre arbeidet med 3D-sammensetning mer effektivt.

Vi har god kunnskap om hvordan forskjellige fagområder kan bli integrert med vårt MultiGrid® system og kan foreslå løsninger for ethvert behov. Sammen med våre produkter får man også kunnskapen som skal til for å montere dem, samt gode brukermanualer som forenkler monteringsprosessen.

Prosjektentrepenører vil ha våre produkter tilgjengelig i:

  • Aveva
  • Smart Plant 3D
  • PDMS

Les mer om 3D bibliotekene

Prosjekter med senere involvering

Befinner du deg i en låst posisjon der tidsfristen er kort og veiledning er dyrt?

Vi her på Øglænd System kan hjelpe med løsninger for prosjektet ditt og vi stiller alltid med en positiv innstilling til å løse vanskelige utfordringer, samtidig som vi fokuserer på å holde kostnadene nede. Vårt ingeniør-team vil brainstorme din utfordring og vil bruke våre standardprodukter og designe nye komponenter for å finne en løsning som passer for deg. En av kjerneverdiene til selskapet vårt er et fokus på å være løsningsorientert, som vi alltid jobber med å være. 

Modifiseringsprosjekter

Tenker du på å oppgradere prosjektet ditt for å møte økende etterspørsel eller forbedre standarden? Vi kan hjelpe deg med brownfield-modifikasjoner og oppgraderinger. 

Multidiscipline Support System

Våre fleksible løsninger vil oppgradere ditt prosjekt til å kunne møte moderne standarder og etterspørsel. Ved bruk av vårt MultiGrid® installasjonskonsept vil du ha fleksibilitet for fremtidige endringer og utfordringer som oppstår. Gjennom å designe skudde løsninger som ikke har behov for sveising, har vi muligheten til å tilby smarte løsninger tilpasset din industri.

Kostnadene forbundet med modifikasjoner er mye høyere etter «feed» fasen. Men ved å installere vårt MultiGrid® system vil du ha frihet til å gjøre nødvendig omdirigering av elektro, instrumentering, telekommunikasjon, HVAC og rør.

Prosjekter i utviklingsfasen

Spesialtilpassede løsninger er en av våre spesialiteter. Hvis ditt prosjekt fortsatt er i utviklingsfasen kan vi hjelpe med å bestemme konsept. 

Tailor made solutions!

Noen ganger kan en kundes utfordring bli løst gjennom med et spesialtilpasset standardprodukt, eller et helt nytt produkt kan bli laget for prosjektets formål. Vi kan forholde oss til standarder og krav, og kan gjøre nødvendig testing internt ved behov. 

Har du høye systemkrav?

Vi kan hjelpe deg med å møte krav til avbøyning og stivhet for ditt fagområde. Vårt nyutviklede strukturanalyseprogram kan beregne og dokumentere våre Mekano® supporter for rør, elektrisk, instrumentering, telekommunikasjon og HVAC, selv for komplekse opphengssystemer med alle fagområder integrert. 

Les mer om vårt nyutviklede strukturanalyseprogram - P4D

Installation of Multidiscipline Support Systems.

Global veiledning

Vår strategi er å være tilstede overalt hvor prosjektutvikling og industrivekst foregår, derfor er Øglænd System tilstede med datterselskaper i over 14 land og har for øyeblikket fabrikker lokalisert i Norge, Kina og Malaysia. Vi er også representert i andre land gjennom bruk av agenter. Et lokalt kontor gir mulighet for å gi veiledning på stedet, og ha en dialog i ditt foretrukne rammeverk. Vi er aldri langt unna fra hvor prosjekter blir utviklet.

Kontakt ditt lokale salgskontor