R&D department

Engineering tjenester og support

Vi vet at det er mange kompliserte valg som må tas ved prosjektutvikling. Vår engineering-avdeling er tilgjengelig for rådgiving om design- og systemvalg, og tilbyr en beste praksis for installasjon og vedlikehold. På denne måten kan vi hjelpe kunden med å skape et holdbart og funksjonelt system.

Vår engineering-avdeling har mange års erfaring, og forstår hvor vanskelig prosjektutvikling kan være. Vi er her for å hjelpe våre kunder med løsninger med tanke på applikasjon, design av et prosjekt og spesifikke produkter til å løse komplekse utfordringer. Våre opphengssystemer blir levert med brukerguider og manualer for beste praksis for installasjon og vedlikehold av systemet. Det er viktig for oss å kunne forsikre våre kunder om levedyktighet av våre design og løsninger, derfor har vi alltid vår kjerneverdi kundetilfredshet med i utviklingen. 

Les mer om vår Engineering avdeling

Arbeidsprosessen vår

Det første kontaktpunktet for våre kunder er med vår globale salgsorganisasjon, som legger grunnlaget for videre prosjektutvikling. Basert på prosjektets kompleksitet kan detaljer og krav fremlegges for vår engineering-avdeling. Vi etablerer ofte direkte kontakt med våre kunders teknologi-avdeling for å innhente prosjektspesifikasjoner og dele knowhow. Når all informasjon er hentet inn kan våre ingeniører presentere den beste løsningen med tanke på prosjektets omfang, og sende det til siste godkjenning hos vår kunde. 

Les mer om Prosjektutvikling

Group Technology & Marketing

Vår engineering-avdeling har fokus på å ha nøkkelkunnskap i et bredt spektrum, alt fra kostnadseffektiv produksjon, design og applikasjon, produktledelse til testing og strukturell analyse. I tillegg har vi en kommunikasjonsavdeling for å forsikre oss om at all informasjon er oversiktlig og lett tilgjengelig for våre kunder. 

Vi har spesialiserte ingeniører i en rekke forskjellige sektorer, alt i fra olje- og gassindustri til landbasert infrastruktur. Det er viktig for oss å gripe nye muligheter i fremadstormende markeder, derfor har vi gjort en stor innsats med å levere smarte løsninger til vindkraftindustrien, helt siden 2007. Du kan lese mer om våre prosjekter her:

Les mer om våre Innovative Løsninger

Monteringsveiledning

Å designe et system er en ting, men å montere det er en helt annen sak. Vi har alle hatt det samme problemet etter montering; man sitter igjen med fem skruer og en plate og lurer på hvor dette egentlig hører til. For å unngå slike problemer, tilbyr vi brukerguider og knowhow-brosjyrer til våre kunder. For større prosjekter og kunder med spesielle løsninger kan vi lage spesialtilpassede monteringsveiledninger. 

Vi integrerer forskjellige fagområder

Siden vår GT&M avdeling fokuserer på å skape mulitdisipline produkter har vi muligheten til å flytte våre ideer fra et fagområde til et annet, og mellom industrier. Gjennom å koble sammen HVAC, EI&T og rør i et MultiGrid® opphengssystem kan vi senke den totale vekten og kostnaden av et prosjekt. 

Les mer om våre MultiGrid® opphengssystemer

Kvalitetsutvikling

Hver dag jobber vår teknologiavdeling med å skape spesialtilpassede produkter for våre kunder. Før disse produktene når markedet gjennomgår de forskning, gjennførbarhet ved produksjon, kostnadsberegninger og i noen tilfeller gjennomfører vi intern testing i vårt testlaboratorium for å forsikre oss om at produktene er til en lav pris, men med høy kvalitet. 

Til våre kunder kan vi tilby:

  • Unik produkt- og systemdesign
  • Beste praksis instruksjoner for installasjon og vedlikehold
  • Spesialtilpassede løsninger for dine behov
  • Support til spørsmål om engineering
  • Komplett dokumentasjonspakke med tegninger og 3D bilder
  • Testing av monteringer og typiske testdata om våre opphengssytemer
  • Hjelp og veiledning direkte på stedet